Buitenlandse motorrijder zwaargewond na aanrijding in rioolconstructie in Pattaya

Pattaya –


Een mannelijke buitenlandse motorrijder heeft ernstige verwondingen opgelopen nadat hij vanochtend vroeg in een rioleringsproject in Pattaya was gecrasht.

De politie van Pattaya werd om 2:20 uur op de hoogte gebracht van een ongeval in Soi Thep Prasit 7.

De politie, The Pattaya News en Sawang Boriboon Thammasathan-reddingswerkers kwamen ter plaatse en ontdekten dat een motorfiets was gecrasht in een waarschuwingsbord en gat voor wegwerkzaamheden.

In de buurt vonden ze een buitenlandse man die in de veertig leek te zijn en ernstige verwondingen aan zijn hoofd en arm had opgelopen. Hij werd met spoed naar het Pattaya Memorial Hospital gebracht.

In dit stadium vermoedde de politie dat de man met hoge snelheid op de motor reed. De waarschuwingsborden van de constructie waren niet genoeg toen de man tegen het bord en de bouwput crashte.

Dit is niet het eerste ongeval veroorzaakt door de vele bouwprojecten en rioleringswerkzaamheden rond de stad in de afgelopen maanden, merkt The Pattaya News op. Verschillende andere mensen zijn gewond geraakt toen hun voertuigen in de pits vielen. Critici online stellen dat de bouwplaatsen niet voldoende verlicht zijn.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/