Buitenlandse motorrijder zwaargewond na aanrijding in rioolconstructie in Pattaya

Pattaya –


Een mannelijke buitenlandse motorrijder heeft ernstige verwondingen opgelopen nadat hij vanochtend vroeg in een rioleringsproject in Pattaya was gecrasht.

De politie van Pattaya werd om 2:20 uur op de hoogte gebracht van een ongeval in Soi Thep Prasit 7.

De politie, The Pattaya News en Sawang Boriboon Thammasathan-reddingswerkers kwamen ter plaatse en ontdekten dat een motorfiets was gecrasht in een waarschuwingsbord en gat voor wegwerkzaamheden.

In de buurt vonden ze een buitenlandse man die in de veertig leek te zijn en ernstige verwondingen aan zijn hoofd en arm had opgelopen. Hij werd met spoed naar het Pattaya Memorial Hospital gebracht.

In dit stadium vermoedde de politie dat de man met hoge snelheid op de motor reed. De waarschuwingsborden van de constructie waren niet genoeg toen de man tegen het bord en de bouwput crashte.

Dit is niet het eerste ongeval veroorzaakt door de vele bouwprojecten en rioleringswerkzaamheden rond de stad in de afgelopen maanden, merkt The Pattaya News op. Verschillende andere mensen zijn gewond geraakt toen hun voertuigen in de pits vielen. Critici online stellen dat de bouwplaatsen niet voldoende verlicht zijn.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/