Buitenlandse motorrijder zwaargewond na aanrijding in rioolconstructie in Pattaya

Pattaya –


Een mannelijke buitenlandse motorrijder heeft vanochtend vroeg ernstig letsel opgelopen nadat hij tegen een afvoerconstructieproject in Pattaya botste.

De stadspolitie van Pattaya werd om 2 uur op de hoogte gebracht van een ongeval in Soi Thep Prasit 20.

Politie, The Pattaya News en Sawang Boriboon Thammasathan reddingswerkers arriveerden ter plaatse en ontdekten dat een motorfiets in een waarschuwingsbord en gat voor wegenbouw was gecrasht.

In de buurt vonden ze een buitenlandse man van in de veertig, die ernstige verwondingen aan zijn hoofd en arm had opgelopen. Hij werd met spoed naar het Pattaya Memorial Hospital gebracht.

Op dat moment vermoedde de politie dat de man met hoge snelheid op de motor reed. De waarschuwingsborden van de bouw waren niet genoeg, want de man botste tegen het bord en de bouwput.

Dit is niet het eerste ongeval veroorzaakt door de vele bouwprojecten en rioleringswerkzaamheden rond de stad in de afgelopen maanden, merkt The Pattaya News op. Verschillende andere mensen raakten gewond toen hun voertuigen in de putten vielen. Critici stellen online dat de bouwplaatsen niet voldoende verlicht zijn.

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/