Vier getuigen verhoord in geval van schietpartij Hotel Chef door politieagent in vermeende zelfverdediging, onderzoek gaat door

Pattaya-

Vier getuigen zijn afzonderlijk verhoord door de politie van Pattaya die aanwezig waren tijdens het neerschieten van een 35-jarige Hotel Chef in een hotel in Naklua in het weekend.

Zoals we eerder hier meldden:

https://thepattayanews.com/2019/09/08/family-of-hotel-chef-shot-and-killed-by-pattaya-police-officer-in-stated-self-defense-want-more-answers/

En hier:

https://thepattayanews.com/2019/09/07/pattaya-police-officer-allegedly-shoots-hotel-chef-to-death-in-front-of-resort-entrance-claims-self-defense/

Volgens de politie van Pattaya ter plaatse reageerden ze op een telefoontje van het hotelpersoneel waarin de 35-jarige Prajakchai Siriwet zich op de derde verdieping bevond in een geschil met het personeel, naar verluidt over salaris.

Bij aankomst had hij de derde verdieping verlaten terwijl hij probeerde te vluchten, verklaarde de politie, maar ze troffen hem aan voor het hotel op de parkeerplaats bij de ingang. De politie van Pattaya verklaarde dat hij een scherp wapen had.

Ze bevalen hem het mes te laten vallen en naar verluidt deed hij dat echter, toen hij de heer Prajakchai de handboeien greep, zou hij naar verluidt het mes hebben gepakt en de officier gehaast, waarbij hij de officier in de hand sneed.

Op dat moment verklaarde de officier dat hij zich moest verdedigen. De officier beweerde dat hij probeerde te voorkomen dat de verdachte werd gedood, maar de schoten schoten de verdachte in het hoofd.

De familie van de verdachte is momenteel ook in Pattaya, en er komt vandaag meer familie aan om meer antwoorden te eisen. De familie beweert dat de verdachte vreedzaam was en nooit een politieagent zou hebben aangevallen.

De politie heeft ook informatie vrijgegeven waaruit blijkt dat de verdachte eerdere problemen met de wet heeft gehad, met eerdere drugsdelicten.

Het onderzoek gaat verder, we houden u op de hoogte.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/