De werkzaamheden aan het rioleringssysteem gaan door op Beach Road, binnenkort worden meer weggedeelten afgesloten voor verkeer

Overstromingspreventiesysteem wordt gebouwd in Pattaya

Pattaya –


Er wordt nog steeds een overstromingspreventiesysteem gebouwd langs de strandweg van Pattaya.

Stadsfunctionarissen van Pattaya hebben vanmiddag aangekondigd dat verdere delen van de weg de komende weken en maanden, inclusief het hoogseizoen, zullen worden afgesloten voor bouwwerkzaamheden, wat mogelijk verkeershinder veroorzaakt.

Een budget van 95 miljoen baht wordt gebruikt voor een overstromingspreventiesysteem langs Beach Road. Het bouwcontract startte op 19 juni dit jaar tot 13 februari volgend jaar.

De opbouw duurt in totaal 240 dagen. De constructie begon vanaf de bocht bij Dusit Thani Pattaya Hotel naar Walking Street. Sommige delen van de weg zijn tijdelijk afgesloten voor de aanleg.

De stad Pattaya verontschuldigt zich voor het ongemak. Voor meer informatie kunt u 080 uur per dag contact opnemen met 967 1314 1337 of Pattaya Contact Center 24.

Zoek op Facebook naar 'prpattaya' om nieuws en activiteiten te volgen.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/