Familie van hotelchef doodgeschoten door politieagent uit Pattaya in zelfverdediging wil meer antwoorden

Pattaya-

De oudere broer en zus van de 35-jarige Hotel Chef, die gisterochtend vroeg uit zelfverdediging door een politieagent uit Pattaya werd doodgeschoten, kwamen gisteravond laat in Pattaya aan om antwoorden te zoeken op hun vragen.

Ze dienden een officieel bericht in bij het politiebureau en verklaarden dat extra familieleden op maandag 9 september 2019 zullen aankomen, waar ze om meer antwoorden zullen vragen.

De familieleden vertelden de geassocieerde Pattaya Press dat ze niet geloven dat hun broer een politieagent zou hebben gehaast. Ze verklaarden dat ze geloven dat er veel bewakingscamera's in het gebied zijn en dat ze de tape willen zien en gerechtigheid willen voor hun broer.

We houden je op de hoogte van dit zich ontwikkelende verhaal.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/