Politieagent Pattaya zou hotelchef doodschieten voor de ingang van het resort, claimt zelfverdediging

Pattaya –


Een patrouille-politieagent die vanmorgen vroeg een hotelchef zou hebben doodgeschoten, vertelde The Pattaya News dat het uit zelfverdediging was.

Luitenant Aris Puangsai van de politie van Pattaya werd om 2 uur op de hoogte gebracht van een incident in een hotel in Soi Wong Amart, Naklua.

Politie en hulpdiensten arriveerden op de parkeerplaats voor het hotel om het lichaam te vinden van de 35-jarige Prajakchai Siriwet, die hotelkok was in het resort.

Op zijn hoofd werden kogelwonden gevonden. In de buurt werden een mes, een puntige scherpe staaf en twee gebruikte kogelpatronen gevonden.

De oudere broer van de heer Prajakchai vertelde de Pattaya News dat het hotelpersoneel hem had verteld dat zijn broer naar het hotelkantoor was gegaan om zijn salaris te vragen. Hij had het puntige, scherpe ijzeren wapen bij zich. Er was naar verluidt een geschil over zijn salaris en de situatie escaleerde snel.

Personeel riep de politie ter plaatse omdat meneer Prajakchai niet wilde kalmeren, zeiden ze tegen Pattaya News. De patrouillepolitie vroeg de heer Prajakchai om zijn wapen te laten zakken en in eerste instantie deed hij dat.

Volgens de politie haastte hij zich plotseling naar de agenten. De sergeant-majoor van de politie noemde op dat moment alleen 'Sam' naar de pers die meneer Prajakchai tweemaal neerschoot, wat hem de dood tot gevolg had. Volgens de politie ging het om zelfverdediging.

De politie zet echter het onderzoek voort voor verdere juridische stappen.

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/