Noor beschuldigd van moord op British National in resort in Phuket is verdwenen terwijl hij op borgtocht vrij was, klopjacht gelanceerd

Phuket-

De Noorse toerist die twee weken geleden werd beschuldigd van de moord op een Britse gast in een resort in Karon, is op borgtocht ontvlucht, zegt de politie.

Nadat Roger Bullman niet kwam opdagen voor zijn benoeming bij de provinciale rechtbank van Phuket, is een politiejacht gestart en is een arrestatiebevel uitgevaardigd. De politie zegt er zeker van te zijn dat hij het land niet is ontvlucht, aangezien zijn paspoort in beslag is genomen.

Na Bullman te hebben ondervraagd, bracht de politie de gebeurtenissen samen en zei dat het fatale incident rond 4 uur 's ochtends plaatsvond nadat de hotelbeveiliging de kamer van Bullman twee keer had bezocht om hem te vragen het lawaai laag te houden. Bullman zou destijds dronken zijn geweest.

In zijn verklaring aan de politie zei de Noor dat nadat Bajaj protesteerde over zijn luidruchtige gezang, de twee ruzie kregen en de Brit hem naar verluidt met een mes aanviel. De Noor, die volgens de politie ook een vechtsportexpert is, zou de Brit in een wurggreep hebben gekregen. Volgens de politie ontkende de Noor de intentie om de Britse man, die verstikt was, te doden.

Bullman, die werd beschuldigd van doodslag, was vrijgelaten tegen een borgsom van 200,000 Baht door de provinciale rechtbank.

Tegen de Noor is donderdag (5 september) een arrestatiebevel uitgevaardigd nadat hij niet opdaagde voor de rechtbank. Hij zou volgens een advocaat niet zijn komen opdagen omdat hij zich na vele bedreigingen op sociale media zorgen maakte over zijn eigen veiligheid. Hij was de afgelopen dagen gezien en gefotografeerd door media terwijl hij ontspande bij zwembaden en nonchalant over het eiland liep, wat voor velen alarmerend was.

De politie heeft een uitkijkpost voor hem uitgevaardigd, terwijl ze het vertrouwen uitspreekt dat hij het land niet kan ontvluchten omdat zijn paspoort in beslag is genomen.

Volgens bronnen drong de verdachte erop aan zich te laten vertegenwoordigen door een Noorse advocaat.

Als hij schuldig wordt bevonden aan doodslag, kan hij drie tot vijftien jaar gevangenisstraf krijgen.

Inschrijven
BRONNatie
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/