De politie van Pattaya achtervolgt en opent het vuur tijdens een wilde achtervolging met hoge snelheid nadat een voertuig door een controlepost is gebroken

Pattaya –

De politie van Pattaya zette de achtervolging in en opende het vuur nadat gisteravond rond middernacht een auto door een checkpoint was gereden. In de auto vond de politie drugs.

Kolonel Atinan Nutchanart, waarnemend hoofd van de stadspolitie van Pattaya en luitenant-kolonel Korn Somkanae, plaatsvervangend hoofd van de politie van Pattaya, werden om 11 uur op de hoogte gebracht van een groot incident.

De witte sedan brak door een controlepost voor een Macro-winkel in centraal Pattaya. De politie achtervolgde de sedan en opende het vuur in een succesvolle poging om de autobanden eruit te schieten en het voertuig te stoppen.

De sedan was met hoge snelheid Soi Sukhumwit 48 binnengereden. De sedan kwam terecht in de buurt van een Morlam-concert (Isan-concert) en markt vol bewoners en toeristen op Third Road in Centraal Pattaya. Het voertuig had kapotgeschoten banden en was de markt op gereden in een poging te voet te vluchten, wat mislukte.

De politie vond de bestuurder, een 35-jarige Thaise man genaamd Issara Phrajan en de passagier, een 34-jarige vrouw genaamd Nipaphon Buakaew.

Kogelgaten werden gevonden rond de sedan en wielen van de achtervolging. De politie vond ook ketamine in de sedan.

De politie vond ook crystal methamphetamine op de weg waarvan ze denken dat de bestuurder tijdens de achtervolging uit het raam gooide.

Issara gaf tegenover de politie toe dat de ketamine van hem was, maar beweerde dat de methamfetamine niet van hem was en ontkende dat hij het uit het raam had gegooid.

Ze werden naar het politiebureau van Pattaya City gebracht voor verdere juridische stappen. Ze worden geconfronteerd met aanzienlijke aanklachten en aanzienlijke gevangenisstraffen.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/