Politie Pattaya roept op tot donaties voor slachtoffers van overstromingen in Noordoost-Thailand

Politie Pattaya roept op tot donaties voor slachtoffers van overstromingen in Noordoost-Thailand

Pattaya –
De collecte voor de slachtoffers van de overstromingen in het noordoosten van Thailand is aan de gang, met donaties die vandaag worden aanvaard op een markt voor de Chai Mongkon-tempel in Zuid-Pattaya.

Extra donatiepunten van verschillende organisaties zijn ook ingesteld op het hoofdkantoor van de Sawang Boriboon Foundation, Central Festival en op Jomtien Beach Road door soi 7.

De donatie is in samenwerking met de Pattaya City Police en de Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation.

Donaties van geaccepteerde artikelen omvatten alle nuttige huishoudelijke artikelen, drinkwater, rijst, evenals verpakte, ingeblikte en gedroogde voedselvoorraden en kledingstukken. Deze zijn welkom op een markt voor de Chai Mongkon-tempel en op de andere donatielocaties.

Kolonel Atinan Nuchanart, waarnemend hoofd van de politie van Pattaya City, was aanwezig bij de donatie waar de Pattaya Police Music Band een muziekshow presenteert bij de donatie. Hij moedigde degenen die kunnen helpen daartoe aan.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/