De politie van Pattaya roept op tot donaties voor slachtoffers van overstromingen in Noordoost-Thailand

De politie van Pattaya roept op tot donaties voor slachtoffers van overstromingen in Noordoost-Thailand

Pattaya –
De collecte voor slachtoffers van overstromingen in het noordoosten van Thailand is aan de gang, met donaties die vandaag zijn geaccepteerd op een markt voor de Chai Mongkon-tempel in Zuid-Pattaya.

Er zijn ook extra donatiepunten van verschillende organisaties op het hoofdkantoor van de Sawang Boriboon Foundation, Central Festival en op Jomtien Beach Road bij soi 7.

De donatie is in samenwerking met de stadspolitie van Pattaya en de Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation.

Donaties van geaccepteerde artikelen zijn onder meer alle bruikbare huishoudelijke artikelen, drinkwater, rijst, evenals verpakte, ingeblikte en gedroogde voedselvoorraden en kledingstukken. Deze zijn welkom op een markt voor de Chai Mongkon-tempel en op de andere donatielocaties.

Kolonel Atinan Nuchanart, waarnemend hoofd van de stadspolitie van Pattaya, was aanwezig bij de donatie waar de Pattaya Police Music Band een muziekshow presenteert bij de donatie. Hij moedigde degenen die kunnen helpen om dit te doen.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/