Zijne Majesteit de Koning biedt hulp aan slachtoffers van overstromingen in Noordoost-Thailand

Kohn Kaen-

Privaat raadslid Ampon Kittiampon en de Rajaprajanugroh Foundation hebben bijna 3,500 hulppakketten geleverd aan inwoners van het door overstromingen getroffen Khon Kaen in het noordoosten van Thailand.

De kits waren donaties van Zijne Majesteit de Koning.

Tijdens afzonderlijke ceremonies werden 1,997 kits aangeboden aan de slachtoffers van de overstromingen in een hal in het Ban Phai-district en 1,497 kits in Wat Sai Thong in het Muang-district. Zijne Majesteit liet ook mobiele keukens inzetten om de aanwezigen te voeden.

De Privy Councilor overhandigde hulppakketten persoonlijk aan drie inwoners van Ban Phai, samen met drie getroffen stadsbewoners tijdens het inspecteren van overstromingsgebieden.

Khon Kaen werd afgelopen vrijdag en zaterdag getroffen door zware regenval veroorzaakt door storm Podul. Drie mensen stierven. Dit weekend valt er meer regen in het gebied.

Sinds 31 augustus werden in de provincie 41,283 huishoudens van 202,838 inwoners getroffen door overstromingen in zeven districten: Noen Sila, Chonnabot, Waeng Noi, Nong Song Hong en Ban Hat, evenals Ban Phai en Muang.

Foto: The Nation

BRONThaiger/Natie
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/