19 Chinezen gearresteerd in online gokhol in Pattaya

19 Chinezen gearresteerd in online gokhol in Pattaya

Non-prue –
De politie heeft gisteravond in Nongprue een inval gedaan in een online gokhol in Pattaya, waar gisteravond 19 Chinezen zijn gearresteerd.

De inval werd geleid door de commandant van de provinciale politie van Chonburi, majoor generaal Nantachart Suppamongkon en politiechef van Nongprue, kolonel Chitdaecha Songhong, samen met de toeristenpolitie en immigratieambtenaren.

Agenten hebben gisteren om 6 uur een inval gedaan in drie kamers van een flatgebouw in Soi Phra Prapanimit 11.

Ze arresteerden 19 Chinese staatsburgers en namen meer dan 10 laptops en ruim 300 mobiele telefoons in beslag.

Generaal-majoor Nantachart zei: “Ze zijn ingehuurd door Chinese kapitalisten om online te gokken. Ze zijn Thailand binnengekomen met een toeristenvisum.”

“Elke dag circuleert er 8 miljoen baht-geld van Thailand naar China. Ze ontvingen elk 40,000 baht voor hun salaris per maand.”

In dit stadium zijn ze beschuldigd van illegaal werken in Thailand. De politie zet het onderzoek echter voort.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/