19 Chinese staatsburgers gearresteerd in online gokhol in Pattaya

19 Chinezen gearresteerd in online gokhol in Pattaya

Non-prue –
De politie deed een inval in een online gokhol in Pattaya, waar gisteravond 19 Chinezen zijn gearresteerd in Nongprue.

De inval werd geleid door de commandant van de provinciale politie van Chonburi, majoor generaal-majoor Nantachart Suppamongkon en de politiechef van Nongprue, kolonel Chitdaecha Songhong, samen met de toeristenpolitie en immigratiebeambten.

Agenten hebben gisteren om 6 uur een inval gedaan in drie kamers van een condominium in Soi Phra Prapanimit 11.

Ze arresteerden 19 Chinese staatsburgers en namen meer dan 10 laptops en meer dan 300 mobiele telefoons in beslag.

Maj Gen Nantachart zei: “Ze zijn ingehuurd door Chinese kapitalisten om online te gokken. Ze zijn Thailand binnengekomen met toeristenvisa.”

“Elke dag circuleert er 8 miljoen baht-geld van Thailand naar China. Ze kregen elk 40,000 baht voor hun salaris per maand.”

In dit stadium zijn ze beschuldigd van illegaal werken in Thailand. De politie zet het onderzoek echter voort.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/