Pattaya roept op tot donaties voor slachtoffers van overstromingen in het noordoosten

Pattaya roept op tot donaties voor slachtoffers van overstromingen in het noordoosten

Pattaya –
De collecte voor slachtoffers van overstromingen in Khon Kaen, ten noordoosten van Thailand, is aan de gang en donaties zijn geaccepteerd door de Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation.

Schenkingen van artikelen, waaronder alle bruikbare huishoudelijke artikelen, drinkwater, rijst, evenals verpakte, ingeblikte en gedroogde voedselvoorraden en kledingstukken
zijn vanaf nu elke dag van 8 tot 5 uur welkom bij de Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation in Pattaya.

Voor meer informatie kunt u bellen met 038-221380, 038-222474, 080-6416161.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/