Pattaya roept op tot donaties voor slachtoffers van overstromingen in het noordoosten

Pattaya roept op tot donaties voor slachtoffers van overstromingen in het noordoosten

Pattaya –
De collecte voor de slachtoffers van de overstromingen in Khon Kaen, ten noordoosten van Thailand, is aan de gang, met donaties die zijn geaccepteerd bij de Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation.

Donaties van artikelen, waaronder nuttige huishoudelijke artikelen, drinkwater, rijst, evenals verpakte, ingeblikte en gedroogde voedselvoorraden en kledingstukken
zijn vanaf nu elke dag welkom bij de Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation in Pattaya van 8 uur tot 5 uur.

Voor meer informatie kunt u bellen met 038-221380, 038-222474, 080-6416161.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/