Pattaya Cricket Club (PCC) neemt deel aan het Koh Chang International Beach Cricket Tournament

Achterste rij: Bernie Lamprecht. Middelste rij: (LR) Dave Samways, Wez Masterton, Simon Philbrook (C), John Harvey. Eerste rij: (LR) Clive Rogerson, Gavin Perfect en Ian Liddell (Reds).

Pattaya Cricket Club (PCC) neemt deel aan het Koh Chang International Beach Cricket Tournament.

9 leden van de PCC toerden naar Koh Chang om deel te nemen aan het 5e internationale strandcrickettoernooi van 23-26 augustus 2019. Simon Philbrook (Captain) en Dave Samways waren ervaren strandcricketers, terwijl Clive Rogerson, Bernard Lamprecht, Trevor Moolman, Ian Liddell (Reds), Gavin Perfect, Wesley Masterton en John Harvey waren maagden voor strandcricket.

Teams van LR: Lamphun Kids, Lanna Kids, Lanna, Pattaya, The Black Parrots, Koh Chang Buffalos, Koh Chang Palmy Army, Phuket, British Club en Pangolin (rechtsvoor in speedo's).

12 teams uit Koh Chang, Phuket, Pattaya, Bangkok, Chiang Mai, Lamphun en Maleisië streden in twee divisies waar elk team 5 wedstrijden speelde. Na de voorbereidende wedstrijden speelde elk team uit Divisie A tegen hun overeenkomstig gepositioneerde team uit Divisie B voor een van de zes trofeeën: een tandenstoker, een eetstokje, een lepel, een theekopje, een bord en de beker voor de winnaar. PCC behaalde de tweede plaats in hun divisie na 4 van hun 5 wedstrijden te hebben gewonnen, alleen verslagen door de Black Parrots uit Bangkok.

PCC's tweede plaats play-off was tegen The Lamphun Kids.

De dreiging van de goed geschoolde en hoogopgeleide jongeren ging niet verloren op PCC, die, eerst bowlend, erin slaagde om het deksel op hun gebruikelijke productieve score te houden tot 45 van de eerste 5 overs. Reds slaagde erin een wicketmeisje te verslaan, de enige van het toernooi, maar een laatste catastrofale overval waarbij 20 extra's werden toegekend, zorgde voor een uitdagende 65 tegen een snelle en nauwkeurige bowlingaanval. PCC's slagbeurt begon langzaam, maar tegen de 3e over lag het op schema voor een strakke afwerking.

De Black Parrots met hun winnaarstrofee

Strak bowlen van Lamphun Kids bleef onze eersteklas batsmen hinderen en dat in combinatie met een dubieuze run-out leidde tot een nederlaag met 17 runs. Dus PCC eindigde als 4e. Een verdienstelijke inspanning van een team van superieure jaren.

De finale werd gespeeld tussen The Black Parrots en The British Club A uit Bangkok. Een laag scorende wedstrijd waarin veel wickets werden genomen in een nagelbijtende finish waarbij de Black Parrots zegevierden.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/