Indiase ondernemers geven meer dan 1000 gratis maaltijden aan toeristen op Walking Street

Gisteravond, 29 augustus 2019, gaven Indiase ondernemers onder leiding van de heer Naveen Arora en de heer Himanshu Kaushik meer dan 1000 volledig gratis vegetarische maaltijden en water weg aan honderden buitenlandse toeristen voor de discotheken Nashaa en Glassi.

https://web.facebook.com/Thepattayanews/videos/918810738478555/?t=0

Het maakt deel uit van de viering van Krishna Janmashtami en als dank aan zowel toeristen als klanten. Het was niet nodig om iets te kopen of de club binnen te gaan om van de gratis maaltijd te genieten en toeristen uit alle landen deden mee.

Recensies van de maaltijd waren zeer positief en er werden opmerkingen gemaakt aan The Pattaya News over wat een mooi gebaar en een teruggave aan de lokale gemeenschap het gebaar was.

Nashaa opende onlangs Tony's by Nashaa en heeft nog een project in de maak dat in de nabije toekomst officieel zal worden aangekondigd.

Misschien wel de drukste Indiase discotheek in Pattaya, zo niet de drukste discotheek in de stad, Nashaa is uitgebreid naar Glassi en Tony's by Nashaa en biedt een geweldige feestsfeer en een gastvrije omgeving.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/