Grote zeeschildpad gered in Sri Racha

Grote zeeschildpad gered in Sri Racha

FOTO'S: DMCR

Sri Racha –


In Laem Chabang is gisteren een grote zeeschildpad gered.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) meldde gisteren dat ze op de hoogte waren gebracht dat er een levende zeeschildpad was gevonden op een strand bij de Laem Chabang-pier.

De groene zeeschildpad is 54 centimeter breed en 77 centimeter lang. Hij weegt ongeveer 60 kilogram.

Er werden geen wonden gevonden op de schildpad, maar hij was zwak. Hij wordt nu behandeld in het DMCR Eastern Center en wordt weer gezond.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/