Grote zeeschildpad gered in Sri Racha

Grote zeeschildpad gered in Sri Racha

FOTO'S: DMCR

Sri Racha –


Gisteren is in Laem Chabang een grote zeeschildpad gered.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) meldde gisteren dat ze op de hoogte waren gebracht dat er een levende zeeschildpad was gevonden op een strand bij de pier van Laem Chabang.

De groene zeeschildpad is 54 centimeter breed en 77 centimeter lang. Hij weegt ongeveer 60 kilogram.

Er werden geen wonden gevonden op de schildpad, maar hij was zwak. Hij wordt nu behandeld in het DMCR Eastern Centre en wordt hersteld.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/