Twee gewonden als auto tegen elektriciteitspaal inrijdt in Centraal Pattaya

Twee gewonden als auto tegen elektriciteitspaal inrijdt in Centraal Pattaya

Pattaya –


Twee mensen zijn vanochtend vroeg gewond geraakt nadat een klein motorvoertuig tegen een elektriciteitspaal in Pattaya is gebotst.

Reddingswerkers van Sawang Boriboon Thammasathan werden om 2 uur op de hoogte gebracht van een ongeval op Sukhumwit Road.

Hulpdiensten en The Pattaya News kwamen ter plaatse en troffen een beschadigde sedan aan die tegen een elektriciteitspaal was gecrasht. De bestuurder van de sedan, de 21-jarige Silada Dettan, had lichte verwondingen opgelopen.

Haar passagier, die ernstig gewond was geraakt, is naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. De passagier werd niet genoemd aan de pers.

Mevrouw Salida vertelde The Pattaya News dat ze ternauwernood een botsing met een pick-up truck kon vermijden. Daarna kwam ze in botsing met een elektriciteitspaal.

De politie zet het onderzoek echter voort.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/