Twee gewonden toen auto tegen elektriciteitspaal botste in centraal Pattaya

Twee gewonden toen auto tegen elektriciteitspaal botste in centraal Pattaya

Pattaya –


Twee mensen zijn vanmorgen vroeg gewond geraakt nadat een klein motorvoertuig tegen een elektriciteitspaal botste in Pattaya.

Reddingswerkers van Sawang Boriboon Thammasathan werden om 2 uur op de hoogte gebracht van een ongeval op Sukhumwit Road.

Hulpverleners en The Pattaya News kwamen ter plaatse en ontdekten dat een beschadigde sedan tegen een elektriciteitsmast was gecrasht. De bestuurder van de sedan, de 21-jarige Silada Dettan, had lichte verwondingen opgelopen.

Haar passagier, die ernstige verwondingen had opgelopen, werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. De passagier werd niet genoemd in de pers.

Mevrouw Salida vertelde aan The Pattaya News dat ze ternauwernood een botsing met een pick-up kon vermijden. Vervolgens kwam ze in botsing met een elektriciteitspaal.

De politie zet het onderzoek echter voort.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/