Pattaya Entertainment and Tourism Industry Association is er sterk van overtuigd dat de latere legale sluiting van het nachtleven het toerisme en de economie zal stimuleren en de veiligheidsproblemen wegneemt

Animatiebedrijven in Pattaya zijn er zeker van dat als de sluitingstijd 4 uur of later is, de lokale economie beter zal zijn en toeristen gelukkiger zullen zijn. Sommige lokale groepen dringen er zelfs op aan dat de stad een legale 24 uur per dag feeststad wordt.

Ze moeten echter meer aandacht besteden aan sociale verantwoordelijkheid, vertelde de vereniging aan de lokale pers in Pattaya.

De vereniging, die een aanzienlijk deel van de eigenaren van het lokale nachtleven vertegenwoordigt, is van mening dat Pattaya Walking Street een goed model is omdat het gemakkelijk te controleren is. Ze zijn ervan overtuigd dat het uitbreiden van de sluitingstijden in de hele stad het toerisme ten goede zal komen.

Damrongkiet Pinitkan, een secretaris van de Pattaya Entertainment and Tourism Industry Association, die ook een directeur is van de Pattaya Hollywood Pub, vertelde de lokale pers het volgende:

“Entertainmentexploitanten zijn blij als de sluitingstijd in de hele stad 4 uur is. Het toerisme in Pattaya zal beter worden en de economie zal er baat bij hebben. Een toerist op vakantie die een avondje uit wil, wil niet tussen middernacht en 2 uur naar huis gaan en in bed liggen. “

Er zijn echter enkele groepen mensen die het niet eens zijn met latere sluitingstijden als hele stad. Ze denken dat dit voor meer problemen en criminaliteit zal zorgen.

Verschillende alcoholcontrolegroepen hebben zich uitgesproken tegen het verruimen van sluitingstijden (en als gevolg daarvan uren legaal drinken) en beweren dat dronken mensen meer ongelukken, gevechten en misdaad kunnen veroorzaken die uiteindelijk meer kosten dan opleveren door een bedrijf later open te houden.

Om dit punt te bestrijden, heeft de lokale vereniging van entertainment- en toerisme-industrie nagedacht over 4 maatregelen om mogelijke problemen te voorkomen en problemen aan te pakken, die als volgt zijn:

  1. Meer veiligheidsmaatregelen voor mensen jonger dan 20 jaar die nachtclubs en bars betreden.
  2. Op elke uitgaansgelegenheid moet alcohol worden gemeten, eventueel met ademanalyseapparatuur.
  3. Transportkosten moeten eerlijk zijn voor mensen op dat moment voor het openbaar vervoer en direct beschikbaar zijn.
  4. Exploitanten van entertainment moeten ook verantwoordelijk zijn voor de lokale gemeenschap en niet alleen willen profiteren van latere sluitingstijden.

De gouverneur van de Thai Tourism Authority bezoekt vanmiddag, zaterdag 24 augustus 2019, het stadhuis in Pattaya om lokale exploitanten en tegenstanders te ontmoeten en de kwestie van het legaal verruimen van de sluitingstijden in Pattaya te bespreken.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/