Pattaya Entertainment and Tourism Industry Association is ervan overtuigd dat latere legale sluitingstijden voor het nachtleven het toerisme en de economie zullen stimuleren, en neemt veiligheidsproblemen weg

Pattaya entertainment operators zijn er zeker van dat als de sluitingstijd 4 uur of later is, de lokale economie beter zal zijn en toeristen gelukkiger zullen zijn. Sommige lokale groepen dringen er zelfs op aan dat de stad een legale 24 uur per dag feeststad wordt.

Ze moeten echter meer aandacht besteden aan sociale verantwoordelijkheid, vertelde de vereniging aan de lokale pers van Pattaya.

De vereniging, die een aanzienlijk deel van de eigenaren van het lokale nachtleven vertegenwoordigt, is van mening dat Pattaya Walking Street een goed model is omdat het gemakkelijk te controleren is. Ze zijn er vast van overtuigd dat de uitbreiding van de sluitingstijden in de hele stad het toerisme ten goede zal komen.

Damrongkiet Pinitkan, een secretaris van de Pattaya Entertainment and Tourism Industry Association, die ook een directeur is van de Pattaya Hollywood pub, vertelde de lokale pers het volgende:

“Entertainment operators zijn blij als de sluitingstijd in de hele stad 4 uur is. Het toerisme in Pattaya zal beter zijn en de economie zal hiervan profiteren. Een toerist op vakantie die een avondje uit wil, wil niet tussen middernacht en 2 uur naar huis en in bed liggen. “

Er zijn echter groepen mensen die het niet eens zijn met latere sluitingstijden als hele stad. Ze denken dat dit meer problemen en criminaliteit met zich mee zal brengen.

Verschillende alcoholcontrolegroepen hebben zich uitgesproken tegen uitbreiding van de sluitingsuren (en als gevolg daarvan, urenlang legaal drinken) en beweren dat dronken mensen meer ongelukken, vechtpartijen en misdaad kunnen veroorzaken die uiteindelijk meer kosten dan wordt verdiend door een bedrijf later open te houden.

Om dit punt te bestrijden, heeft de plaatselijke vereniging van entertainment- en toerisme-industrie 4 maatregelen bedacht om mogelijke problemen te voorkomen en problemen aan te pakken, namelijk:

  1. Meer veiligheidsmaatregelen voor mensen jonger dan 20 jaar die nachtclubs en bars betreden.
  2. Op elke uitgaansgelegenheid moet een alcoholmeting worden ingesteld, inclusief het mogelijk gebruik van ademanalyses.
  3. De vervoerskosten moeten redelijk zijn voor mensen op dat moment voor het openbaar vervoer en direct beschikbaar zijn.
  4. Entertainment operators moeten ook verantwoordelijk zijn voor de lokale gemeenschap, niet alleen willen profiteren van latere sluitingstijden.

De gouverneur van de Thai Tourism Authority bezoekt vanmiddag, zaterdag 24 augustus 2019, het stadhuis in Pattaya om lokale exploitanten en tegenstanders te ontmoeten en de kwestie van het wettelijk verruimen van de sluitingsuren in Pattaya te bespreken.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/