Man verdrinkt in Bang Lamung-reservoir, lokale bevolking beweert dat het een vloek is van een gouden schildpad

Man verdrinkt in Bang Lamung-reservoir

Bang Lamung-
Een man is verdronken in een stuwmeer in Nongprue. Zijn vrouw en de lokale bevolking geloven dat zijn dood mogelijk verband houdt met een mysterieuze gouden schildpad met zachte schil en een zogenaamde vloek op gouden dieren.

Luitenant-kolonel Noppadon Raksawong van de politie van Nongprue is vanmorgen op de hoogte gebracht dat er een man is vermist in de buurt van het Chark Nok-reservoir.

Politie en reddingsduikers kwamen ter plaatse en het duurde ongeveer een uur om het lichaam van de man onder water te vinden.

De man werd later geïdentificeerd als de 36-jarige Kittiphong Soboonma. Er waren geen tekenen van een worsteling op zijn lichaam.

Er wordt aangenomen dat hij ten minste 12 uur is overleden voordat zijn lichaam werd geborgen.

De 52-jarige Waraphon Narkkoo, de vrouw van de heer Kittiphong, vertelde The Pattaya News dat hij 15 dagen geleden een zeldzame gouden schildpad met zachte dop had gevangen (bijtschildpad).

Zijn familie maakte zich zorgen omdat er een man was die was verdronken nadat hij eerder een goudvis had gevangen in dit stuwmeer. Verschillende bijgelovigheden in de lokale cultuur spreken tegen het houden van goudvissen en dieren. Ze vroegen hem om de goudbijtschildpad vrij te laten.

Gisteravond bracht hij de goudkleurige schildpad met zachte dop terug naar het stuwmeer. Hij kwam niet terug naar huis.

 

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/