Jonge vrouw sterft nadat vriend haar in Pattaya slaat

Jonge vrouw sterft nadat vriend haar in Pattaya slaat

Pattaya–

Een verdachte is vanochtend vroeg gearresteerd nadat hij gisteren zijn vriendin had doodgeslagen in een huurkamer in de buurt van de Phratamnak-heuvel.

Een team van politie onder leiding van de provinciale politiecommandant van Chonburi, majoor generaal Nantachart Suppamongkon, heeft samen met waarnemend hoofd van de politiechef van Pattaya, kolonel Phongphan Wongmaneethet, een Thaise man gearresteerd, de 33-jarige heer Nawat Boonchalaew.

Generaal-majoor Nantachart vertelde het Pattaya News dat de politie van Pattaya op de hoogte was gebracht dat het lichaam van de 24-jarige Patcharaphon 'Fah' Pansong, die een universiteitsstudent was, werd gevonden in een huurkamer in de buurt van Khao Phra Tamnak.

De politie heeft de verdachte geïdentificeerd, de vriend van Fah. Nawat gaf zich over aan de politie nadat hij aanvankelijk op de vlucht was geslagen.

Hij vertelde de politie dat hij jaloers was op een andere man met wie zijn vriendin een tweede relatie had. Hij werd boos en sloeg zijn vriendin in het gezicht.

Fah viel en haar hoofd raakte zwaargewond nadat ze een deur had geraakt. Hij legde Fah op het bed voordat hij wegreed.

Hij vertelde de politie dat hij de hele tijd huilde sinds het incident. Hij gaf toe dat hij te veel van haar houdt en gaf zichzelf aan vanwege schuldgevoelens.

Nawat is aangeklaagd voor lichamelijk letsel met de dood tot gevolg.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/