Verdachte betrapt na diefstal van geld in nachtclub Pattaya

Verdachte betrapt na stelen van geld in nachtclub Pattaya-

Pattaya –


Een vrouwelijke verdachte is gepakt nadat ze vanmorgen vroeg in een populaire nachtclub in Pattaya Walking Street geld had gestolen van een andere vrouw.

De 22-jarige Penpisut Rinthongma deed aangifte van het incident bij de lokale politie, die vervolgens de camerabeelden bekeek. Ze vertelde de politie dat de verdachte meer dan 20,000 baht van haar had gestolen, evenals honderd dollar.

De politie ging naar de nachtclub waar de bewakers van de nachtclub de verdachte hadden aangehouden. De verdachte is de 35-jarige Nongyao Laethaisong. Ze werd gevonden met 9,580 baht en 100 dollar in contanten. Het is niet bekend wat het verschil is tussen het beweerde gestolen bedrag en het gevonden bedrag.

Mevr. Penpisut vertelde de politie dat ze met haar vrienden in de nachtclub was en dat er veel mensen waren. Ze vroegen de verdachte aan haar tafel te gaan zitten en de verdachte stemde toe.

Toen mevrouw Penpisut zich na het dansen weer naar de tafel wendde, ontdekte ze dat haar tas was geopend. Haar geld was zoek en de verdachte was verdwenen. Ze meldde de zaak onmiddellijk aan de bewakers van de nachtclub die de verdachte opspoorden en vasthielden.

De politie zet het onderzoek voort voor verdere juridische stappen. De verdachte is aangehouden en heeft de diefstal bekend.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/