Verdachte betrapt na diefstal van geld in nachtclub Pattaya

Verdachte betrapt na stelen geld in nachtclub Pattaya

Pattaya –


Een vrouwelijke verdachte is opgepakt nadat ze vanochtend vroeg geld had gestolen van een andere vrouw in een populaire nachtclub aan Pattaya Walking Street.

De 22-jarige Penpisut Rinthongma meldde het incident bij de lokale politie, die vervolgens de camerabeelden beoordeelde. Ze vertelde de politie dat de verdachte meer dan 20,000 baht van haar had gestolen, evenals honderd dollar.

De politie ging naar de nachtclub waar de bewakers van de nachtclub de verdachte hadden aangehouden. De verdachte is de 35-jarige Nongyao Laethaisong. Ze werd gevonden met 9,580 baht en 100 dollar aan contant geld. Het is onbekend over het verschil tussen het beweerdelijk gestolen bedrag en het gevonden bedrag.

Mevrouw Penpisut vertelde de politie dat ze met haar vrienden in de nachtclub was en dat er veel mensen waren. Ze vroegen de verdachte om aan haar tafel te komen zitten en de verdachte ging akkoord.

Toen mevrouw Penpisut zich na het dansen weer naar de tafel draaide, ontdekte ze dat haar tas geopend was. Haar geld was verdwenen en de verdachte was verdwenen. Ze rapporteerde de zaak onmiddellijk aan de bewakers van de nachtclub, die de verdachte opspoorden en arresteerden.

De politie zet het onderzoek voort om verdere juridische stappen te ondernemen. De verdachte is aangehouden en heeft de diefstal bekend.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/