Nek van motorrijder ernstig gewond door hangende kabels in Naklua

Nek van motorrijder gewond door hangende kabels in Bang Lamung –

Een motorrijder heeft afgelopen weekend ernstig nekletsel opgelopen door hangende kabels terwijl hij op zijn motor reed in Naklua.

Gisteren, 20 augustus 2019, onthulde de 39-jarige heer Sukhonjit Maneenart, een lokale touroperator en chauffeur, aan The Pattaya News dat hij op zaterdagochtend 17 augustus 2019 vroeg met zijn motor op Potisan reed. €“ Naklua-weg.

Plotseling voelde hij een scherpe pijn in zijn nek en hoorde hij een knappend geluid. Hij had hevige pijn en slaagde erin om zijn motor tot stilstand te brengen zonder een ongeval. Hij liep langs de plaats van het incident en vond hangende kabels die leken te zijn gebroken toen hij ze raakte en hij had veel geluk dat de kabels geen verdere schade of letsel hadden veroorzaakt.

Hij ging naar een plaatselijk ziekenhuis voor onmiddellijke hulp. Hij heeft iemand opgeroepen die is aangesloten bij de lokale autoriteiten om een ​​antwoord te geven op deze gevaarlijke kwestie.

De heer Sukhonjit is van mening dat als er kabels zijn gevallen, deze onmiddellijk moeten worden gerepareerd om grote ongelukken te voorkomen.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/