Gezochte Engelse drugsverdachte gearresteerd in Bang Lamung

Bang Lamung-
Een gezochte mannelijke Engelse drugsverdachte is gearresteerd in Nongprue.

De arrestatie werd geleid door kolonel Dunlayaphat Techaphonchayasin van het Narcotics Control Management Centre van de Royal Thai Police, samen met Chonburi Immigration Officers, de Pattaya Tourist Police en Nongprue Police.

Agenten hebben de 28-jarige Luke Michael Timmins, een Brits staatsburger, gearresteerd in een huis in Nongprue.

De arrestatie volgt op een arrestatiebevel dat is uitgevaardigd door het Ministerie van Justitie in Engeland wegens illegaal bezit van drugs. Luke gaf toe dat hij de persoon is in het arrestatiebevel. Een zoekopdracht op zijn naam laat zien dat hij een van de meest gezochte voortvluchtigen is in de omgeving van Plymouth.

https://crimestoppers-uk.org/give-information/most-wanted/appeal?ID=49838

De politie heeft 3.71 gram cocaïne in beslag genomen in een zak Cherman Ketsana, de vriendin van Luke in het huis. De politie verklaarde ook aan de pers dat ze 1.11 gram cocaïne in het huis hadden gevonden.

Hun urinetest heeft positief met cocaïne getoond, verklaarde politie. Ze worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 2 drugs.

De politie heeft ook ontdekt dat Luke en zijn ex-Thaise vrouw een onroerendgoedzaak hebben gerund en geld hebben witgewassen.

Luke is een zoon van de 46-jarige Michael Timmins die in Engeland werd gemeld als een bekende drugsdealer. Michael zat zes jaar in de gevangenis. Hij is al vrijgelaten.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/