Dief steelt donatiegeld tempel uit Pattaya bar

Dief steelt donatiegeld tempel uit Pattaya bar

Pattaya –
Een dief heeft gisterochtend geld gestolen uit een donatieboom van een tempel in een bar aan de strandweg van Pattaya in de buurt van Soi 7.

De bareigenaar, de 54-jarige 'Tae', zei dat de verdachte om 4 uur de bar binnenbrak. De verdachte heeft donatiegeld voor een tempel uit een boom gestolen.

Het geld is ongeveer 1,000 baht dat is geschonken door personeel en toeristen en dat aan de Chaimongkon-tempel zou worden gegeven.

Hij heeft dit incident aanvankelijk niet bij de politie gemeld, maar nu wil hij andere bareigenaren waarschuwen geen geld achter te laten in de bar.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/