Dief steelt donatiegeld tempel uit Pattaya bar

Dief steelt donatiegeld tempel uit Pattaya bar

Pattaya –
Een dief heeft gisterochtend geld gestolen uit een donatieboom van een tempel in een bar aan de strandweg van Pattaya in de buurt van Soi 7.

De bareigenaar, de 54-jarige 'Tae', zei dat de verdachte om 4 uur de bar binnenbrak. De verdachte heeft donatiegeld voor een tempel uit een boom gestolen.

Het geld is ongeveer 1,000 baht dat is geschonken door personeel en toeristen en dat aan de Chaimongkon-tempel zou worden gegeven.

Hij heeft dit incident aanvankelijk niet bij de politie gemeld, maar nu wil hij andere bareigenaren waarschuwen geen geld achter te laten in de bar.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/