Dief steelt tempeldonatiegeld uit de bar in Pattaya

Dief steelt tempeldonatiegeld uit de bar in Pattaya

Pattaya –
Een dief heeft gisterochtend geld gestolen uit een tempeldonatieboom in een bar aan de strandweg van Pattaya, vlakbij Soi 7.

De eigenaar van de bar, de 54-jarige 'Tae', zei dat de verdachte om 4 uur inbrak in de bar. De verdachte stal donatiegeld voor een tempel uit een boom.

Het geld bedraagt ​​ongeveer 1,000 baht, gedoneerd door personeel en toeristen, en zou aan de Chaimongkon-tempel worden gegeven.

Hij deed aanvankelijk geen aangifte van dit incident bij de politie, maar wil nu andere bareigenaren waarschuwen geen geld achter te laten aan de bar.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/