Media en omwonenden klagen over taxi's en baht-bussen die het verkeer in de buurt van Walking Street blokkeren

De persvereniging van Pattaya heeft deze video gisteravond gemaakt om de problemen onder de aandacht te brengen met taxi's en baht-bussen die stoppen in parkeerzones in de buurt van Walking Street om af en aan te stappen en op passagiers te wachten.

Omdat het gebied momenteel in aanbouw is en één rijstrook afgesloten is vanwege een afwateringsproject, zijn de resterende rijstroken beperkt. Ondanks borden en markeringen die taxi's vertellen dat ze niet moeten stoppen in dit gebied vlak bij Walking Street, blijven voertuigen dit doen, waardoor de weg naar één rijstrook gaat en er sprake is van aanzienlijke verkeershinder.

Na verschillende klachten zijn deze video en foto's gemaakt en de hoop is dat de relevante organisaties zullen handhaven op het parkeren, stoppen en wachten op passagiers in dit drukke gebied.

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/