Media en omwonenden klagen over taxi's en baht-bussen die het verkeer in de buurt van Walking Street blokkeren

De persvereniging van Pattaya nam deze video gisteravond op om de problemen te belichten met taxi's en baht-bussen die stoppen in niet-parkeerzones in de buurt van Walking Street om uit en in te stappen en op passagiers te wachten.

Omdat het gebied momenteel in aanbouw is en één rijstrook is afgesloten voor een rioleringsproject, zijn de overige rijstroken beperkt. Ondanks borden en markeringen die taxi's vertellen dat ze niet moeten stoppen in dit gebied vlak bij Walking Street, blijven voertuigen dit doen, waardoor de weg naar één rijstrook gaat en er veel verkeer is.

Na verschillende klachten zijn deze video en foto's gemaakt en de hoop is dat de relevante organisaties het parkeren, stoppen en wachten op passagiers in dit drukke gebied zullen handhaven.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/