Drugsverdachte Pattaya gearresteerd met drugs en granaat

Drugsverdachte Pattaya gearresteerd met drugs en een granaat

Pattaya –


Wat de lokale politie een belangrijke lokale drugsdealer noemt, is gisteren in Pattaya gearresteerd met marihuana, kratombladeren en -sap en een granaat.

De politie van Pattaya onder leiding van plaatsvervangend commandant van de provinciale politie van Pattaya, kolonel Phongphan Wongmaneethet, en plaatsvervangend politiechef van de stad Pattaya, luitenant-kolonel Manot Wangsoosuek, hebben de 34-jarige Sinrat 'Don' Phansri gearresteerd.

De politie heeft 20 flessen Kratom-sap, 8 bundels verse Kratom-bladeren, 13.9 gram gedroogde Kratom, 124 gram marihuana en een granaat in beslag genomen.

De arrestatie volgt op een tip van de politie dat de verdachte in de avonduren drugs verkocht aan toeristen op Walking Street.

Na onderzoek arresteerde de politie hem in Walking Street. De politie heeft drugs gevonden in zijn pick-up truck en in zijn huis.

Hij is beschuldigd van illegaal bezit en productie van categorie 5-drugs met de bedoeling om te verkopen en illegaal bezit van een granaat.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/