Motorrijder overleden na aanrijding met mijlpaal in Banglamung

Banglamung – Een motorrijder is vanochtend vroeg ter plaatse overleden na een aanrijding met een mijlpaal in Nongprue.

Luitenant-kolonel Noppadon Raksawaong van de politie van Nongprue werd vanochtend om 3 uur 's nachts op de hoogte gebracht van een ongeval op Soi Siam Country Club 3. De politie en reddingswerkers van Sawang Boriboon Thammasatan kwamen ter plaatse om een ​​beschadigde motorfiets op de weg te vinden.

In de buurt vonden ze het lichaam van de motorrijder die later werd geïdentificeerd als de 27-jarige Tanawat Wiwatchart. De nabijgelegen Milestone is ook zwaar beschadigd.

In dit stadium geloofde de politie dat de motorrijder met hoge snelheid de controle over zijn voertuig verloor en tegen de mijlpaal botste.

De politie zet echter het onderzoek voort om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/