Motorrijder overleden na aanrijding met mijlpaal in Banglamung

Banglamung - Een motorrijder is ter plaatse overleden na een aanrijding met een mijlpaal in Nongprue vanochtend vroeg.

Luitenant-kolonel Noppadon Raksawaong van de politie van Nongprue werd vanmorgen om 3 uur 's ochtends op de hoogte gebracht van een ongeval op Soi Siam Country Club 3. De politie en reddingswerkers van Sawang Boriboon Thammasatan kwamen ter plaatse en vonden een beschadigde motor op de weg.

In de buurt vonden ze het lichaam van de motorrijder die later werd geïdentificeerd als de 27-jarige Tanawat Wiwatchart. De Milestone in de buurt is ook zwaar beschadigd.

In dit stadium dacht de politie dat de motorrijder met hoge snelheid de controle over zijn voertuig verloor en in botsing kwam met de mijlpaal.

De politie zet het onderzoek echter voort om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/