Politie jaagt op goudzoeker Banglamung

Politie jaagt op goudzoeker Banglamung

Banglamung-
Een verdachte heeft gisteren, 16 augustus 2019, een gouden ketting weggenomen van een Thais stel dat langs de kant van de weg in Nongprue fruit aan het kopen was.

Kapitein Chanchai Sanguansri van de politie van Nongprue werd om 2 uur op de hoogte gebracht van een incident in Soi Chaiyapruek 6.30.

De politie en The Pattaya News kwamen ter plaatse om het Thaise stel duidelijk in nood te vinden. De 31-jarige Wuttichai Srisook vertelde de politie dat hij met zijn vrouw en hun kind op een motorfiets fruit aan het kopen was toen het incident gebeurde.

Ze waren langs de kant van de weg gestopt om fruit te kopen toen een mannelijke verdachte, vermoedelijk een jonge Thai, bij hen stopte op zijn eigen motor.

De verdachte griste vervolgens een gouden ketting ter waarde van ongeveer 20,000 baht van het stel af en snelde weg.

De politie is nu op zoek naar de verdachte en bekijkt camerabeelden.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/