Politie jaagt op goudzoeker Banglamung

Politie jaagt op goudzoeker Banglamung

Banglamung-
Een verdachte heeft gisteren, 16 augustus 2019, een gouden ketting weggerukt van een Thais stel dat fruit aan het kopen was langs de kant van de weg in Nongprue.

Kapitein Chanchai Sanguansri van de politie van Nongprue werd om 2 uur op de hoogte gebracht van een incident op Soi Chaiyapruek 6.30.

De politie en The Pattaya News kwamen ter plaatse en troffen het Thaise stel in duidelijke nood aan. De 31-jarige Wuttichai Srisook vertelde de politie dat hij met zijn vrouw en hun kind op een motor fruit aan het kopen was toen het incident gebeurde.

Ze waren langs de kant van de weg gestopt om fruit te kopen toen een mannelijke verdachte, vermoedelijk een jonge Thai, op zijn eigen motor naast hen stopte.

De verdachte griste vervolgens een gouden ketting ter waarde van ongeveer 20,000 baht van het paar en snelde weg.

De politie is nu op zoek naar de verdachte en bekijkt camerabeelden.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/