Motorrijder zwaargewond na crash van vangrail op viaduct in Pattaya

Pattaya –


Een vrouwelijke motorrijder is vanmorgen vroeg ernstig gewond geraakt nadat ze tegen een vangrail op een lokaal viaduct was gebotst.

Reddingswerkers van Sawang Boriboon werden om 6 uur op de hoogte gebracht van een ongeval op Sai 30 viaduct, Chonburi, in zuidelijke richting in Noord-Pattaya.

Ter plaatse troffen ze een beschadigde motor aan. In de buurt vonden ze de gewonde, de 33-jarige Rommanee Chuanyoo.

Ze was bewusteloos en hevig aan het bloeden. Ook haar arm was gebroken. Ze werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht waar ze aan het herstellen is.

De Pattaya Highway Police zet haar onderzoek voort om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/