Motorrijder zwaargewond na botsing tegen vangrail op viaduct in Pattaya

Pattaya –


Een vrouwelijke motorrijder is vanochtend vroeg zwaargewond geraakt na een botsing met een vangrail op een plaatselijk viaduct.

Reddingswerkers van Sawang Boriboon werden om 6 uur op de hoogte gebracht van een ongeval op Sai 30 viaduct, Chonburi, in zuidelijke richting in Noord-Pattaya.

Ter plaatse troffen ze een beschadigde motor aan. Vlakbij vonden ze de gewonde, de 33-jarige Rommanee Chuanyoo.

Ze was bewusteloos en bloedde hevig. Ook haar arm was gebroken. Ze werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht waar ze herstellende is.

De snelwegpolitie van Pattaya zet haar onderzoek voort om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/