Twee gewonden bij een motorongeluk onder invloed van dronkenschap in Pattaya

Twee gewonden bij een dronken rijdend motorongeval in Pattaya

Pattaya-

Een dronken motorrijder en een tweede, nuchtere, bestuurder hebben verwondingen opgelopen na een crash in Pattaya vanochtend, 16 augustus 2019.

De politie van Pattaya werd om 4 uur op de hoogte gebracht van een incident op Pattaya Sai 20 Road in het centrum van Pattaya.

De politie, The Pattaya News en reddingswerkers van Sawang Boriboon kwamen ter plaatse om een ​​beschadigde motorfiets op de weg te vinden. In de buurt vonden ze de 29-jarige heer Arnon Sanejan, die zwaar dronken was en lichte verwondingen had opgelopen.

In de buurt was de 50-jarige mevrouw Ruechakorn Chockboworn, die ook verschillende verwondingen had opgelopen. Ze werden allebei naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Mevr. Ruecahkorn vertelde The Pattaya news dat de heer Sanejan met hoge snelheid aan het rijden was en achterop haar motor was gebotst.

 

De politie zet het onderzoek voort terwijl de dronken bestuurder wordt geconfronteerd met verdere juridische stappen.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/