Twee gewonden bij een dronken motorongeluk in Pattaya

Twee gewonden bij een dronken motorongeluk in Pattaya

Pattaya-

Een dronken motorrijder en een tweede, nuchtere bestuurder hebben verwondingen opgelopen na een ongeval in Pattaya vanmorgen vroeg, 16 augustus 2019.

De politie van de stad Pattaya werd om 4 uur op de hoogte gebracht van een incident op Pattaya Sai 20 Road in centraal Pattaya.

De politie, The Pattaya News en reddingswerkers van Sawang Boriboon kwamen ter plaatse en vonden een beschadigde motor op de weg. In de buurt vonden ze de 29-jarige meneer Arnon Sanejan die zwaar dronken was en lichte verwondingen had opgelopen.

Vlakbij was de 50-jarige mevrouw Ruechakorn Chockbohorn, die ook verschillende verwondingen had opgelopen. Beiden werden naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Mevr. Ruecahkorn vertelde The Pattaya News dat meneer Sanejan met hoge snelheid aan het rijden was en in botsing kwam met de achterkant van haar motor.

 

De politie zet haar onderzoek voort terwijl de dronken bestuurder verdere juridische stappen onder ogen ziet.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/