Zanger Gerard Joling heel kort aangehouden in Pattaya door politie in vapenkwestie

Pattaya-

Gerard Joling, een bekende 59-jarige Nederlandse zanger, werd onlangs zeer korte tijd vastgehouden op het plaatselijke politiebureau vanwege een van de e-sigaretten van zijn geluidsman, melden De Telegraaf en de heer Joling zelf.

De zanger verklaarde zich te hebben bemoeid met de hoogte van een boete die zijn geluidsman moest betalen, waarna ambtenaren besloten hem aan te houden.

De zanger vertelde de Telegraaf hoe hij met een deel van zijn staf, waaronder de geluidsman in kwestie, de stad in ging na een optreden in Pattaya, Thailand.

Zijn geluidsman werd tijdens het vapen op Walking Street benaderd door twee politieagenten die hem erop wezen dat de e-sigaret die hij bij zich had in Thailand verboden is. De hele groep moest vervolgens naar het politiebureau op Soi 9.

“Mijn geluidsman werd meteen opgesloten in een glazen kamer en kreeg te horen dat hij tot vijf jaar gevangenisstraf kon worden veroordeeld als 900 euro (30,000 baht) niet meteen werd betaald. Dat leek me een belachelijk bedrag en daarom begon ik me ermee te bemoeien, maar ik geef toe dat ik dat niet had moeten doen omdat ik me niet bewust was van de strengheid van de Vaping-wetten in Thailand. verklaarde de heer Joling.

De 59-jarige zanger schrok toen ook hij werd vastgehouden en besloot het bedrag toch te betalen. “Ik denk dat het goed zou zijn om mensen die naar Thailand gaan te waarschuwen dat een e-sigaret je in ernstige problemen kan brengen. We waren in ieder geval behoorlijk geschrokken.”

Ondanks deze slechte ervaring is Joling nog steeds fan van Thailand. “Ik heb daar een geweldige tijd gehad en ik heb het eerder in dat land gehad. Ik was gewoon niet op de hoogte van de wet

The Pattaya News merkt op dat de Thaise regering bezoekers en toeristen vaak en vaak heeft herinnerd aan de Vaping-wetten in Thailand, die enkele van de strengste ter wereld zijn.

Inschrijven
BRONDe Telegraaf
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/