Politie overweegt geldelijke beloning voor aangifte motorraces

Bangkok-

Op zoek naar wat bijverdienen?

Een vertegenwoordiger van de Royal Thai Police Office zegt te overwegen geldelijke beloningen uit te loven voor iedereen die informatie verstrekt die leidt tot de arrestatie van mensen die betrokken zijn bij de promotie of deelname aan motorraces op de openbare weg en snelwegen.

Matichon Online meldde het aanbod gisteren, 16 augustus 2019.

De Koninklijke Thaise politie bespreekt de juridische gevolgen van het aanbieden van geldelijke beloningen voor informatie over de illegale motor- en motorraces, maar streeft ernaar deze tegen eind september te implementeren.

De politie zegt dat de identiteit van iedereen die informatie geeft over illegale motorracers anoniem zal blijven.

BRONMatichon Online
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/