Politie overweegt geldelijke beloning voor aangifte motorraces

Bangkok-

Op zoek naar wat bijverdienen?

Een vertegenwoordiger van de Royal Thai Police Office zegt te overwegen geldelijke beloningen uit te loven voor iedereen die informatie verstrekt die leidt tot de arrestatie van mensen die betrokken zijn bij de promotie of deelname aan motorraces op de openbare weg en snelwegen.

Matichon Online meldde het aanbod gisteren, 16 augustus 2019.

De Koninklijke Thaise politie bespreekt de juridische gevolgen van het aanbieden van geldelijke beloningen voor informatie over de illegale motor- en motorraces, maar streeft ernaar deze tegen eind september te implementeren.

De politie zegt dat de identiteit van iedereen die informatie geeft over illegale motorracers anoniem zal blijven.

BRONMatich online
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/