Lokale politie inspecteert gastvrouwen in Japanse stijl, niets illegaals gevonden

FOTO'S: Sri Racha-politie

Sri Racha –


Sri Racha-functionarissen inspecteerden gisteravond lokale gastvrouwenbars in Japanse stijl waar niets illegaals werd gevonden.

De politie van Sri Racha meldde via hun Thaise mediakanalen dat gisteravond om 7 uur functionarissen onder leiding van politiechef van Sri Racha, kolonel Jakkaphan Kittisiriphonkun, samen met officieren van het Sri Racha-district Sri Racha Nakhon Soi zes hebben afgesloten voor inspectie door de Japanse gastvrouw.

Ambtenaren controleerden alle leeftijden van het personeel en hun urine werd getest op drugs.

De ambtenaren ontdekten dat al hij personeel over de wettelijke leeftijd van 18 is. Geen van hen werd gevonden met drugs in de tests. De ambtenaren waren tevreden met de resultaten en dat de bars de wet volgen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/