Lokale politie inspecteert gastvrouwen in Japanse stijl, niets illegaals gevonden

FOTO'S: Sri Racha-politie

Sri Racha –


Sri Racha-functionarissen inspecteerden gisteravond lokale gastvrouwenbars in Japanse stijl waar niets illegaals werd gevonden.

De politie van Sri Racha meldde via hun Thaistalige mediakanalen dat gisteravond om 7 uur ambtenaren onder leiding van politiechef van Sri Racha, kolonel Jakkaphan Kittisiriphonkun, samen met officieren van het Sri Racha-district, Sri Racha Nakhon Soi zes hebben afgesloten voor de inspectie van de Japanse hostessbars.

Ambtenaren controleerden alle leeftijden van het personeel en hun urine werd getest op drugs.

Agenten ontdekten dat al het personeel ouder is dan de wettelijke leeftijd van 18 jaar. Geen van hen werd bij de tests aangetroffen met drugs. Officieren waren tevreden met de resultaten en dat de bars de wet volgen.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/