Goudzoeker op motor gearresteerd in Chonburi

Goudzoeker op motor gearresteerd in Chonburi, Banglamung

Een gouddief op een motorfiets in Nongplalai is gisteren gearresteerd in Zuid-Pattaya. De arrestatie werd geleid door de politie van Banglamung, inspecteur van onderzoek luitenant-kolonel Kanchit Teanjam en onderinspecteur van onderzoek Capt Jakkrit Jantakam.

Ze arresteerden de verdachte, de 22-jarige Thammasart Kokaew. De politie nam een ​​gouden ketting in beslag ter waarde van ongeveer 10,000 baht. Het slachtoffer is de 22-jarige Wimonrat Sukpong, een verkoper op een lokale markt.

Luitenant-kolonel Kanchit vertelde The Pattaya News: "Op 9 augustus reed de verdachte op een motorfiets en volgde het slachtoffer, die ook haar eigen motor bestuurde."

“De verdachte griste de gouden ketting weg en rende weg. We hebben camerabeelden bekeken en de verdachte geïdentificeerd voordat we hem arresteerden.” Hij ging verder.

De verdachte is beschuldigd van diefstal en wordt vastgehouden door de politie van Pattaya.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/