Gebroken fontein en beschadigde promenade op Bali Hai Pier worden binnenkort volledig gerepareerd

Pattaya –


De loco-burgemeester van Pattaya heeft vanmiddag de kapotte fontein en promenade bij de Bali Hai-pier onderzocht.

Vorige maand klaagden lokale bewoners in Pattaya over een beschadigde waterfontein en promenade bij de Bali Hai-pier in Zuid-Pattaya aan The Pattaya News.

Vandaag, 14 augustus 2019, inspecteerden ambtenaren onder leiding van de plaatsvervangend burgemeester van Pattaya, Pattana Boonsawat, het gebied rond de Bali Hai-pier. De ambtenaren hebben er bij de aannemers op aangedrongen om haast te maken met de reparaties aan het gebied.

Plaatsvervangend burgemeester Pattana vertelde vanmiddag aan The Pattaya News: “Twee dagen geleden hebben aannemers van de stad de fontein gecontroleerd. Ze hebben ontdekt dat de fontein nog steeds functioneel is.”

“Er zijn echter twee punten in het elektrische systeem waar een elektrische kortsluiting is. Er komt ook een ijzeren hek en ketting rond de fontein om verdere schade te voorkomen.” Hij ging verder.

"Er wordt aangenomen dat de reparaties zullen worden voltooid en dat het gebied snel weer normaal zal zijn." Dat vertelde de loco-burgemeester aan The Pattaya News.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/