Lokale vrouw verdrinkt in lagune

Lokale vrouw verdrinkt in lagune

Banglamung-

Een 62-jarige Thaise vrouw is vandaag rond het middaguur verdronken nadat ze in een lagune was uitgegleden.

Reddingswerkers van Sawang Boriboon, The Pattaya News en de politie van Nongprue werden om 11 uur op de hoogte gebracht van een incident in een plaatselijke lagune in Nongprue.

De politie, The Pattaya News en hulpdiensten arriveerden ter plaatse en troffen veel bezorgde vrienden en familieleden rond de lagune aan en geen spoor van de vermiste vrouw. Op dat moment werden reddingsduikers opgeroepen. Reddingsduikers hadden ongeveer tien minuten nodig om haar lichaam te vinden.

De Thaise vrouw werd later geïdentificeerd als de 62-jarige Sai Thongrod.

Haar lichaam is uit de lagune gehaald voordat het naar een plaatselijk ziekenhuis is gebracht.

Een zoon van mevrouw Sai zegt dat zijn moeder naar de lagune ging om een ​​bad te nemen en de was te doen. Ze kon niet zwemmen. Na een uur kwam ze niet thuis en belde hij uit bezorgdheid de politie.

De politie spreekt van een tragisch ongeval.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/