Lokale vrouw verdrinkt in lagune

Lokale vrouw verdrinkt in lagune

Banglamung-

Een 62-jarige Thaise vrouw is vandaag rond het middaguur verdronken nadat ze in een lagune was uitgegleden.

Reddingswerkers van Sawang Boriboon, The Pattaya News en de politie van Nongprue werden om 11 uur op de hoogte gebracht van een incident in een plaatselijke lagune in Nongprue.

De politie, The Pattaya News en hulpdiensten arriveerden ter plaatse en troffen veel bezorgde vrienden en familieleden rond de lagune aan en geen spoor van de vermiste vrouw. Op dat moment werden reddingsduikers opgeroepen. Reddingsduikers hadden ongeveer tien minuten nodig om haar lichaam te vinden.

De Thaise vrouw werd later geïdentificeerd als de 62-jarige Sai Thongrod.

Haar lichaam is uit de lagune gehaald voordat het naar een plaatselijk ziekenhuis is gebracht.

Een zoon van mevrouw Sai zegt dat zijn moeder naar de lagune ging om een ​​bad te nemen en de was te doen. Ze kon niet zwemmen. Na een uur kwam ze niet thuis en belde hij uit bezorgdheid de politie.

De politie spreekt van een tragisch ongeval.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/