Bedwelmde Franse chauffeur rijdt tegen wegversperringen aan

Pattaya –
Volgens de politie van Pattaya is een dronken Fransman die een auto bestuurde vanochtend vroeg tegen wegversperringen gebotst in Zuid-Pattaya.

Luitenant Chonlaiwit Athipansri van de stadspolitie van Pattaya werd om 3 uur 's nachts op South Pattaya Road op de hoogte gebracht van het ongeval.

Politie, The Pattaya News en hulpverleners kwamen ter plaatse om een ​​beschadigd voertuig en wegversperringen te vinden. In de buurt vonden ze de chauffeur, een 23-jarige, zwaar dronken Fransman die alleen door de pers werd genoemd als Mr. Morgan. De heer Morgan kon niet staan ​​of spreken omdat hij dronken was, maar raakte niet gewond.

Er waren ook verschillende vrienden van de heer Morgan aanwezig. Er zijn geen gewonden gemeld.

Getuigen zeggen dat de auto onregelmatig reed. Ze verklaarden tegenover The Pattaya News dat ze er zeker van waren dat de chauffeur dronken was.

De bestuurder werd gearresteerd en naar het politiebureau van Pattaya gebracht voor verdere juridische stappen.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/