Bedwelmde Franse chauffeur rijdt tegen wegversperringen aan

Pattaya –
Volgens de politie van Pattaya is een dronken Fransman die een auto bestuurde vanmorgen vroeg in Zuid-Pattaya tegen een wegversperring gebotst.

Luitenant Chonlaiwit Athipansri van de politie van Pattaya werd om 3 uur 's nachts op de hoogte gebracht van het ongeval op South Pattaya Road.

De politie, The Pattaya News en hulpdiensten kwamen ter plaatse om een ​​beschadigd voertuig en wegversperringen te vinden. In de buurt vonden ze de chauffeur, een 23-jarige zwaar dronken Franse man die alleen in de pers werd genoemd als Mr. Morgan. Dhr. Morgan kon niet staan ​​of praten omdat hij dronken was, maar raakte niet gewond.

Ook enkele vrienden van de heer Morgan waren aanwezig. Er werden geen gewonden gemeld.

Volgens getuigen reed de auto onstabiel. Ze zeiden tegen The Pattaya News dat ze er zeker van waren dat de chauffeur dronken was.

De bestuurder werd gearresteerd en naar het politiebureau van Pattaya gebracht voor verdere juridische stappen.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/