Inwoners van Pattaya werken samen om de stad op te ruimen voor Moederdag

Pattaya–

Om de verjaardag van Hare Koninklijke Majesteit de Koningin-moeder vandaag te herdenken, hebben veel lokale bewoners aangeboden om vanmiddag samen te werken om meerdere openbare plaatsen rond Pattaya schoon te maken.

Ze is jarig op maandag 12 augustus, wat tevens Moederdag is in Thailand.

Veel mensen van strandverkopers in Pattaya, massagewerkers, vissers en de Windsurfing Association of Thailand (WATH) hebben vandaag deelgenomen aan de schoonmaak op het strand van Pattaya en langs Beach Road en Jomtien.

Hier zijn enkele foto's die de verslaggevers van Pattaya News vanmiddag hebben gemaakt.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/