Inwoners van Pattaya slaan de handen ineen om de stad schoon te maken voor Moederdag

Pattaya–

Om de verjaardag van Hare Koninklijke Majesteit de Koningin-moeder vandaag te herdenken, hebben veel lokale bewoners zich vrijwillig aangemeld om vanmiddag meerdere openbare plaatsen in Pattaya schoon te maken.

Ze is jarig op maandag 12 augustus, wat tevens Moederdag is in Thailand.

Veel mensen van strandverkopers in Pattaya, massagewerkers, vissers en de Windsurfing Association of Thailand (WATH) hebben zich vandaag aangesloten bij de schoonmaak op het strand van Pattaya en langs Beach Road en Jomtien.

Hier zijn enkele foto's die de verslaggevers van Pattaya News vanmiddag hebben gemaakt.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/