Chemische lekkage op lokale weg in Chonburi District na auto-ongeluk

Chonburi Banglamung – Chemisch poeder werd vandaag, 12 augustus 2019, over een weg verspreid na een ongeval met een aanhangwagen.

De politiechef van Huay Yai, kolonel Chutidet Jansong, werd vandaag rond het middaguur op de hoogte gebracht van een ongeval op Baan Pusai Road in Khao Maikaew.

De politie, The Pattaya News en andere media en reddingswerkers van Sawang Boriboon kwamen ter plaatse en troffen twee zakken chemisch poeder aan die over de weg waren gemorst.

In de buurt vond de politie zwart poeder en een aanhangwagen. De bestuurder, de 25-jarige Sompong Sritoe, stond ter plaatse te wachten.

De chauffeur vertelde The Pattaya News dat hij zakken zwarte koolstof (een verbinding die wordt gebruikt om autobanden te maken) naar een plaatselijke fabriek vervoerde. Toen hij een scherpe bocht in de weg naderde, verloor hij de macht over het stuur. De weg is inmiddels schoongemaakt. Er waren geen gewonden en politiechef kolonel Jansong verklaarde dat de chemische lekkage geen grote schade aanrichtte.

De bestuurder is meegenomen naar het politiebureau voor verdere juridische stappen.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/