Thaise tiener valt uit appartement in Jomtien, overleeft, oorzaak wordt onderzocht

In de zeer vroege ochtenduren van zondag 11 augustus 2019 werd door lokale reddingsdiensten en Pattaya Message Thai News gemeld dat een 17-jarige mannelijke Thaise tiener van een hoge verdieping was gevallen in een luxe appartement nabij Soi 12 in Jomtien, Thailand .

De tiener, wiens naam The Pattaya News heeft verzwegen omdat hij een minderjarige is, werd door de reddingsdiensten van het Bangkok Hospital gemeld dat hij beide benen had gebroken. Van welke vloer hij precies was gevallen, werd niet meteen duidelijk aan de pers. Berichtverslaggevers in Pattaya noemden de vloer "erg hoog" en dat het een groot geluk was dat de tiener het had overleefd.

Familieleden van de tiener, die op dat moment ook in het condominium aanwezig waren, verklaarden tegen verslaggevers van Pattaya Message dat ze de tiener niet hadden zien vallen en dachten dat het een ongeluk was.

De politie zet het onderzoek naar het incident voort terwijl de tiener in een plaatselijk ziekenhuis herstelt van ernstige maar niet-levensbedreigende verwondingen.

Originele Thai en fotobron: Pattaya Message

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/