Thaise tiener valt uit flat in Jomtien, overleeft, oorzaak in onderzoek

In de zeer vroege ochtenduren van zondag 11 augustus 2019 werd door lokale reddingsdiensten en Pattaya Message Thai News gemeld dat een 17-jarige mannelijke Thaise tiener van een hoge verdieping was gevallen in een luxe appartement in de buurt van Soi 12 in Jomtien, Thailand. .

De tiener, wiens naam The Pattaya News niet heeft genoemd omdat hij minderjarig is, heeft volgens de hulpdiensten van het Bangkok Hospital zijn beide benen gebroken. Van welke vloer hij precies was gevallen, werd de pers niet meteen duidelijk. Pattaya-berichtverslaggevers noemden de vloer "zeer hoog" en dat het heel veel geluk had dat de tiener het had overleefd.

Familieleden van de tiener, die op dat moment ook in het condominium aanwezig waren, verklaarden tegen verslaggevers van Pattaya Message dat ze de tiener niet zagen vallen en dachten dat het een ongeluk was.

De politie blijft het incident onderzoeken terwijl de tiener in een plaatselijk ziekenhuis herstelt van ernstige maar niet-levensbedreigende verwondingen.

Origineel Thais en fotobron: Pattaya Message

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/