Ambtenaren van Pattaya wensen Hare Koninklijke Majesteit de Koningin-moeder een heel gelukkige verjaardag

Pattaya –
Ambtenaren van Pattaya City hebben dit weekend goede wensen ondertekend aan Hare Koninklijke Majesteit Koningin-moeder Sirikit ter gelegenheid van de verjaardag van Hare Majesteit.

In het stadhuis van Pattaya werd de ondertekening geleid door de burgemeester van Pattaya, Sontaya Khunpleum.

Ambtenaren hebben voor het portret van Hare Majesteit de Koningin-moeder een welkomstbericht ondertekend om haar een gelukkige verjaardag te wensen.

Haar verjaardag en moederdag is morgen, 12 augustus in Thailand.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/