Ambtenaren van Pattaya wensen Hare Koninklijke Majesteit de Koningin-moeder een heel gelukkige verjaardag

Pattaya –
Ambtenaren van de stad Pattaya hebben felicitaties ondertekend aan Hare Koninklijke Majesteit Koningin-moeder Sirikit ter gelegenheid van de verjaardag van Hare Majesteit dit weekend.

In het stadhuis van Pattaya werd de ondertekening geleid door de burgemeester van Pattaya, Sontaya Khunpleum.

Ambtenaren hebben handtekeningen gezet voor het portret van Hare Royak Majesteit de Koningin-moeder om haar een gelukkige verjaardag te wensen.

Haar verjaardag en moederdag is morgen, 12 augustus in Thailand.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/