Transgender Laos National gearresteerd na gestolen gouden ketting van Indiase toerist

Transgender Laos National gearresteerd na gestolen gouden ketting van Indiase toerist

Pattaya –
Een transgender uit Laos die vorige week een gouden halsketting stal van een Indiase toerist, is vanmiddag, 9 augustus 2019, gearresteerd.

De 37-jarige Indiase toerist, de heer Aman Preet Bagga, verklaarde aan de politie en The Pattaya News in een interview dat we op onze sociale media-feed plaatsten dat hij om 2 uur 's nachts aan het wandelen was met vrienden in Noord-Pattaya toen ze werden benaderd door drie personen die volgens hem transgender waren.

Vandaag hebben waarnemend politiechef van Pattaya City, kolonel Pongpan Wongmaneethet en luitenant-kolonel Piyapong Annsan van de toeristenpolitie van Pattaya, de 29-jarige Konkam 'Kai' Jantajorn, een transgender Laotiaanse staatsburger, gearresteerd.

Het arrestatiebevel is voor 'overval bij nacht'.

Luitenant-kolonel Piyapong vertelde The Pattaya News: “We hebben CCTV-beelden in de buurt bekeken en we ontdekten dat er in totaal drie verdachten zijn. Alle drie zijn transgenders.”

“Twee andere verdachten zijn de 23-jarige Eakkachai 'Face' Kaangkun en de 24-jarige Eakkapan 'Grace' Pusasai. Alle drie hebben ze een strafblad. ” verklaarde luitenant-kolonel Piyapong.

“In dit stadium hebben we een van hen gearresteerd in een kamer in Pattaya, terwijl twee anderen zijn ontsnapt.” Hij ging verder.

Konkam vertelde de politie dat ze in een bar in de buurt werkte. Op die dag (1 augustus) overtuigden haar twee andere transgendervrienden haar om mee te doen aan de diefstal van een gouden ketting van meneer Bagga. Ze kregen volgens haar elk 3,000 baht van de diefstal.

De politie doet onderzoek om de twee andere verdachten te vinden voor juridische stappen.

 

#hetpattayanieuws #tpnthai

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/