Transgender Laos National gearresteerd na gestolen gouden ketting van Indiase toerist

Transgender Laos National gearresteerd na gestolen gouden ketting van Indiase toerist

Pattaya –
Een transgender Laos-burger die vorige week een gouden ketting van een Indiase toerist heeft gestolen, is vanmiddag, 9 augustus 2019, gearresteerd.

De 37-jarige Indiase toerist, de heer Aman Preet Bagga, verklaarde tegen de politie en The Pattaya News in een interview dat we op onze sociale media-feed plaatsten dat hij om 2 uur met vrienden aan het wandelen was in Noord-Pattaya toen ze werden benaderd door drie personen van wie hij geloofde dat ze transgender waren.

Vandaag hebben waarnemend politiechef van Pattaya City, kolonel Pongpan Wongmaneethet, en luitenant-kolonel Piyapong Annsan van de toeristenpolitie van Pattaya de 29-jarige Konkam 'Kai' Jantajorn, een transgender Laotiaanse staatsburger, gearresteerd.

Het arrestatiebevel geldt voor 'overval in de nacht'.

Luitenant-kolonel Piyapong zei tegen The Pattaya News: “We hebben camerabeelden in de buurt gecontroleerd en we hebben ontdekt dat er in totaal drie verdachten zijn. Het zijn alle drie transgenders.”

“Twee andere verdachten zijn de 23-jarige Eakkachai 'Face' Kaangkun en de 24-jarige Eakkapan 'Grace' Pusasai. Alle drie hebben een strafblad. ', aldus luitenant-kolonel Piyapong.

“In dit stadium hebben we een van hen gearresteerd in een kamer in Pattaya, terwijl twee anderen zijn ontsnapt.” Hij ging verder.

Konkam vertelde de politie dat ze in een bar in de omgeving werkte. Op die dag (1 augustus) overtuigden haar twee andere transgendervrienden haar om deel te nemen aan de diefstal van een gouden ketting van meneer Bagga. Ze kregen volgens haar elk 3,000 baht van de diefstal.

De politie doet onderzoek naar de twee andere verdachten, waarna juridische stappen worden ondernomen.

 

#hetpattayanieuws #tpnthai

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/