Motorrijder zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen "Baht Bus"

Motorrijder zwaargewond na aanrijding met Songtaew.

FOTO'S: Dragon Rescue 72.31

Chonburi –
Een mannelijke motorrijder heeft ernstige verwondingen opgelopen na een aanrijding met een pick-up truck taxi (Song Taew) in Mueang Chonburi vroeg in de ochtend, 7 augustus 2019, volgens het lokale Dragon Rescue-team.

Hulpdiensten werden in de vroege ochtenduren op de hoogte gebracht van een ongeval op Sukprayoon Road op een kruispunt in Napa.

Ze kwamen ter plaatse en troffen een beschadigde motor aan die vastzat in de achterkant van een pick-uptrucktaxi (plaatselijk ook bekend als een baht-bus of Song Taew). In de buurt vonden de eerste hulpverleners de motorrijder, de 46-jarige Boonrod Puangsin, die ernstig gewond was geraakt.

 

Getuigen vertelden reddingswerkers dat de pick-up taxi was gestopt op het kruispunt met rood licht. De motor kwam met hoge snelheid van achteren aan en botste tegen de achterkant van de stilstaande vrachtwagen.

De politie zet het onderzoek echter voort.

The Pattaya News meldde en was twee dagen eerder aanwezig bij een motortaxichauffeur die stierf toen hij werd aangereden door een tourbus in Noord-Pattaya. Geen van beide chauffeurs had passagiers tijdens deze incidenten, merkt The Pattaya News op.

Dat artikel is hier te vinden:

Taxi Motorrijder verpletterd door tourbus in Pattaya, chauffeur vlucht weg

 

Inschrijven
BRONDraken Reddingsteam
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/