Finless bruinvis dood gevonden op het strand van Chonburi

Bruinvis dood aangetroffen op het strand van Chonburi FOTO'S: DMCR Bangsan –

Een gewone bruinvis werd gistermiddag, 6 augustus 2019, dood aangetroffen op het strand van Bang San. Ambtenaren van het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR), kantoor in Chonburi, werden op de hoogte gebracht van de dode dolfijn en informeerden de lokale pers via hun sociale media.

De DMCR meldt dat de mannelijke juveniele bruinvis 107 centimeter lang is.

De DMCR meldt dat er na autopsie krassen op zijn lichaam zijn gevonden, evenals wonden van visuitrusting. Uit de autopsie blijkt dat de bruinvis onlangs ook gewond is geraakt door een onbekende stompe inslag.

Aangenomen wordt dat dit de doodsoorzaak zou kunnen zijn. Er wordt echter verder onderzoek gedaan.

The Pattaya News merkt op dat dit de tweede dode bruinvis of dolfijn is die binnen iets meer dan een maand in het lokale Golfgebied is gevonden. Ons artikel over het vorige incident is hier te vinden:

Dode dolfijn gezien in de buurt van Koh Larn, vermoedelijk gevangen in visnetten

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/