Bruinvis dood gevonden op Chonburi strand

Bruinvis dood gevonden op Chonburi strand FOTO'S: DMCR Bangsan –

Een Finless bruinvis werd gistermiddag 6 augustus 2019 dood aangetroffen op het strand van Bang San. Ambtenaren van het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR), het kantoor van Chonburi, werden op de hoogte gebracht van de dode dolfijn en informeerden de lokale pers via de sociale media.

De DMCR meldt dat de mannelijke juveniele bruinvis 107 centimeter lang is.

De DMCR meldt dat er bij de autopsie krassen op het lichaam zijn gevonden, evenals wonden van visuitrusting. Uit de autopsie blijkt dat de bruinvis recentelijk ook gewond is geraakt door een onbekende botte krachtinslag.

Er wordt aangenomen dat dit de doodsoorzaak zou kunnen zijn. Er wordt echter nader onderzoek gedaan.

The Pattaya News merkt op dat dit de tweede dode bruinvis of dolfijn is die in iets meer dan een maand in de lokale Golf wordt gevonden. Ons artikel over het vorige incident is hier te vinden:

Dode dolfijn gezien in de buurt van Koh Larn, vermoedelijk gevangen in visnetten

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/