Ambtenaren van de stad Pattaya maken het trottoir bij de Bali Hai-pier schoon, lange tijd een bron van klachten

Pattaya-

De stoep richting Second Road bij de Bali Hai Pier in Pattaya is al lang een bron van klachten van lokale bewoners en toeristen.

Vandaag, 6 augustus 2019, heeft de wetshandhaving van de stad Pattaya aangekondigd dat ze actie hebben ondernomen in het gebied en op de klachten hebben gereageerd.

Onder leiding van ambtenaren van City Special Affairs werden tientallen motorfietsen verwijderd van het trottoir, dat duidelijk geen parkeerborden heeft. Boomhakkers werden ingezet om bomen die op het trottoir stonden te verwijderen en te snoeien. Opdringerige borden en draden werden verwijderd.

Stadsambtenaren vertelden The Pattaya News dat het gebied regelmatig zal worden gecontroleerd met boetes van 2,000 baht voor iedereen die zijn motor op de stoep parkeert. De stoep is bedoeld voor omwonenden en toeristen om van en naar de Bali Hai Pier te gaan.

Hier zijn wat foto's:

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/