Ambtenaren van Pattaya City ontruimen het trottoir bij Bali Hai Pier, lang een bron van klachten

Pattaya-

De Sidewalk op weg naar Second Road bij de Bali Hai Pier in Pattaya is al lang een bron van klachten van lokale bewoners en toeristen.

Vandaag, 6 augustus 2019, heeft Pattaya City Law Enforcement aangekondigd dat ze actie hebben ondernomen in het gebied en hebben gereageerd op de klachten.

Onder leiding van functionarissen van City Special Affairs werden tientallen motorfietsen van het trottoir verwijderd dat duidelijk geen parkeerborden heeft. Voor het verwijderen en snoeien van bomen die op het openbare trottoir zijn terechtgekomen, zijn boomhakkers ingezet. Oprukkende borden en draden werden verwijderd.

Stadsfunctionarissen vertelden The Pattaya News dat het gebied regelmatig zal worden beoordeeld met boetes van 2,000 baht voor iedereen die zijn motor op het trottoir parkeert. Het trottoir is bedoeld voor omwonenden en toeristen om van en naar de Bali Hai Pier te gaan.

Hier zijn wat foto's:

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/