19-jarige Thaise man komt om bij motorongeluk in Chonburi

19-jarige Thaise man komt om bij motorongeluk in Chonburi

FOTO'S: Dragon Rescue Chonburi

Tekst: The Pattaya News

Een mannelijke motorrijder werd gisteravond, 5 augustus 2019, overleden gevonden door Dragon Rescue Services nadat hij had gereageerd op een oproep in de buurt van Nongmon Market in Samet, Mueang Chonburi District. vrachtwagen met ernstig hoofdletsel.

Bij aankomst ter plaatse vond Dragon Rescue Services een zwaar beschadigde motorfiets en in de buurt was het lichaam van de motorrijder die werd geïdentificeerd als de 19-jarige Premchai Fakseemuang. Zijn stoffelijk overschot werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De vrachtwagenchauffeur die bij het ongeval betrokken was, wachtte ter plaatse op de politie van Chonburi. De chauffeur vertelde de reddingswerkers van Dragon dat de motor met hoge snelheid had geprobeerd zijn vrachtwagen aan de rechterkant in te halen.

Op dit moment was echter de rechterrijstrook in aanbouw met meerdere slagbomen en lichtsignalen op de weg waardoor de tiener zijn koers niet kon corrigeren. De motor kwam in botsing met de vangrails voordat de heer Fakseemuang onder het wiel van de vrachtwagen viel en volgens de reddingswerkers op slag dood was aan een ernstig hoofdletsel.

De politie zet het onderzoek voort.

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/