Taxi Motorrijder verpletterd door tourbus in Pattaya, chauffeur vlucht weg

Chauffeur van taximotor stierf verpletterd door bus in Pattaya – VIDEO Pattaya –

Een chauffeur van een taximotor is gisteren, zondag 4 augustus, om XNUMX uur overleden nadat hij werd verpletterd door een tourbus in Noord-Pattaya. De buschauffeur werd niet gevonden ter plaatse en getuigen verklaarden dat hij kort na het ongeval te voet was gevlucht.

De politie van Pattaya City werd op de hoogte gebracht van een ongeval in de buurt van Central Marina Department Store op Pattaya Sai 2 Road. Politie en hulpdiensten kwamen ter plaatse om een ​​beschadigde motorfiets te vinden. In de buurt vonden ze het lichaam van een man die later werd geïdentificeerd als de 30-jarige lokale motortaxichauffeur Sompot Nuikaew.

Zijn lichaam werd verpletterd en zijn stoffelijk overschot werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. Een tourbus werd onbeheerd achtergelaten in het midden van de weg omdat de bestuurder schijnbaar de plaats van het ongeval was ontvlucht.

Getuigen verklaarden aan The Pattaya News dat de bus met hoge snelheid reed en dat de motorrijder de bus probeerde in te halen. De motor verloor tijdens de poging de controle over zijn voertuig en de heer Nuikaew viel eraf, waarna hij werd verpletterd door de bus.

De politie zet haar onderzoek voort en controleert camerabeelden in de buurt om de vermiste buschauffeur te vinden.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/