Man vermoord terwijl hij midden op de weg in het centrum van de rondweg van Chonburi zit

Een foto van de man op de weg, gemaakt met een mobiele telefoon. Krediet Dagelijks Nieuws.

Chonburi-

Politie en hulpdiensten spoedden zich op zondag 4 augustus 2019 naar de rondweg van Chonburi nadat een Thaise man die op de weg had gezeten werd aangereden door een auto.

Reddingsdiensten voerden reanimatie uit op de 26-jarige Thanawit Sriduangjan, die een hoofdwond en een gebroken arm had. Terwijl dit aan de gang was, was zijn vrouw in tranen van tranen toen ze werd getroost door vrienden op slechts enkele meters van het toneel. De heer Sriduangjan werd door de reddingsdiensten naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht, maar werd kort na aankomst dood verklaard en bezweek aan zijn verwondingen.

Twee voertuigen werden ter plaatse beschadigd aangetroffen, een Ford en een Toyota Vios.

De Ford-coureur, die niet bij de pers genoemd werd, zei dat hij had geremd en gestopt nadat hij een shirtloze man met gekruiste benen op de weg zag zitten. Hij had met zijn lichten naar de man geschenen en een foto gemaakt met de camera van zijn telefoon en hem gewaarschuwd dat hij geraakt kon worden.

Even later hoorde hij het geluid van een claxon, waarna een Toyota Vios, bestuurd door Khomsan Khiawphairee, 32, de heer Sriduangjan aanreed.

Het is niet bekend waarom de heer Sriduangjan besloot midden op de drukke weg te gaan zitten, maar een getuige ter plaatse verklaarde dat hij onlangs ruzie had gehad met zijn vrouw en besloot op de weg te gaan zitten als een manier om “terug te komen op haar."

Pol luitenant-kolonel Siwakorn Jantamenchai van de politie van Muang Chonburi verklaarde aan de geassocieerde Pattaya Press dat hij het incident volledig onderzoekt.

Abonneren
BRONDagelijks nieuws
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/