Buitenlandse toerist gered uit water bij Pattaya Pier nadat hij erin was gesprongen om een ​​gevallen shirt te halen

https://web.facebook.com/1738937336425990/videos/1726465617489405/?t=0

Buitenlandse man uit het water gehaald bij pier in Pattaya

Pattaya –
Bij de Bali Hai Pier in Pattaya is afgelopen nacht, zondag 4 augustus 2019, een buitenlandse man uit het water gehaald.

Agenten bij de pier hebben gisteravond een buitenlandse man uit het water gehaald nadat hij had besloten van de pier af te springen.

Volgens getuigen en de Marine Safety Control Division van Pattaya City probeerde de man meerdere keren zelf uit het water te komen, maar dat mislukte omdat hij te zwak was.

Getuigen verklaarden tegenover de Marine Safety Control Division dat de man, die niet bij de pers genoemd werd, in het water sprong toen hij het shirt van zijn vriendin wilde oprapen dat ze per ongeluk in het water had laten vallen.

Een bootexploitant vertelde de officieren van de Marine Safety Control Division dat de buitenlandse man onlangs terug was van een jachtfeest. Hij was op weg naar huis, maar was dronken toen hij de beslissing nam om in het water te springen om het shirt van zijn vriendin te halen.

VIDEO: Maritieme veiligheidscontrole Pattaya City

 

Abonneren
BRONMaritieme veiligheidscontrole Pattaya City
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/