Bestuurder valt in slaap achter het stuur, kantelt voertuig in Pattaya tijdens ongeval op vroege zondagochtend - Video

Bestuurder valt in slaap achter het stuur en overleeft met lichte verwondingen terwijl zijn voertuig kantelt in Pattaya-

Een bestuurder heeft lichte verwondingen opgelopen nadat zijn voertuig over de kop sloeg toen hij gisterochtend achter het stuur in slaap viel, meldt The Pattaya News. De stadspolitie van Pattaya werd gisterochtend om 8 uur op de hoogte gebracht van een ongeval op South Pattaya Road.

Politie en hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen het gekantelde voertuig op de weg aan.

De mannelijke bestuurder, de 36-jarige Preecha Chareepohn, zat vast in het omgevallen voertuig. Buurtbewoners hielpen hem uit de beknelde positie. Hij had slechts lichte verwondingen opgelopen. De bestuurder vertelde getuigen dat hij achter het stuur in slaap was gevallen.

We meldden gisteren dat de politie van Pattaya aanvankelijk vermoedde dat alcohol een factor zou kunnen zijn, maar de heer Chareepohn testte negatief omdat hij onder invloed was. De politie zet het onderzoek voort.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/