Politie Pattaya verhoogt veiligheidsmaatregelen na bomaanslagen in Bangkok, verklaart Pattaya veilig voor toeristen en inwoners

Politie Pattaya kondigt verhoogde veiligheidsmaatregelen aan na bommen in Bangkok Pattaya

De politie van Pattaya heeft bevestigd dat Pattaya veilig is nadat ze de veiligheidsmaatregelen hebben verhoogd na bommen in Bangkok gisteren, vrijdag 2 augustus 2019. Gisteravond heeft de politie van Pattaya controleposten opgezet op de Sukhumvit-weg in Zuid-Pattaya.

Ze controleerden elk voertuig dat door checkpoints ging. Luitenant-kolonel Saranphong Maithongkunthorn van de stadspolitie van Pattaya zegt: "Na de bommen in Bangkok willen we ervoor zorgen dat mensen en toeristen in Pattaya veilig zijn."

“We hebben geen verdachte objecten of mensen in de buurt gevonden. Als iemand iets verdachts ziet, bel dan de politie.”

De politie zorgde er ook voor dat bestuurders niet dronken waren en over de juiste vergunning en identificatie beschikten om te rijden. De politie verklaarde aan The Pattaya News dat willekeurige checkpoints en willekeurige stops van verdachte mensen de komende dagen zullen doorgaan.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/