Man ernstig gewond als dronken bestuurder de controle over zijn voertuig verliest en botst op meerdere andere auto's in Pattaya

Man ernstig gewond als dronken bestuurder de controle over zijn voertuig verliest in Pattaya

Pattaya –

Een man is vanmorgen vroeg in Pattaya ernstig gewond geraakt nadat een dronken bestuurder de macht over het stuur heeft verloren. Ook drie andere voertuigen liepen schade op.

De politie van Pattaya werd vanochtend om 3 uur 's nachts op de hoogte gebracht van een ongeval op Pattaya Sai 3 Road in Noord-Pattaya. Politie en hulpdiensten kwamen ter plaatse om de 37-jarige Chanon Peechanon te vinden die ernstige verwondingen had opgelopen. Hij werd met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

In de buurt trof de politie drie beschadigde voertuigen aan. Een van de chauffeurs, de 24-jarige Termchock Tangjaroenkitskun, was zwaar onder invloed. Hij was niet gewond.

Getuigen vertelden de politie dat de heer Tangjaroenkitskun in aanvaring was gekomen met geparkeerde voertuigen op de tegenoverliggende rijstrook. De politie zet echter het onderzoek voort en voerde een alcoholtest uit op de bestuurder voor verdere juridische stappen.

Hij testte positief en werd ter plaatse aangehouden.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/